چرا بعد تبرئه به اجرای احکام ارجاع شده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۴۳ #26509398

سلام یه پرونده داشتم مبنی بر حمل سلاح
کیفرخواست صادر شد و به دادگاه رفتم و اونجا با انکار شدید من و ناقص بودن اقدامات ضابطین تبرئه شدم .
حکم هم تو سایت اومد که تبرئه شدم ولی یه نفر دیگه که با من گرفتن محکوم شد ولی تعلیق شد حکمش
لازم به ذکره این شخص رو که گرفتن با من یک پرونده کردن فرستادن دادسرا
حالا یه پیام اومده که پرونده شما جهت اجرا حکم به شعبه ۸ ارجاع شده و در صورت نیاز ابلاغ میشه .
حالا با توجه به اینکه من تبرئه شدم و دادستان هم اعتراضی روش نزد و ابلاغی چرا این پیام برای من اومده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
چون کد ملی شما در شعبه ثبت است، موضوع را از شعبه‌ مورد نظر جویا شوید.

احتمالا شماره ما هم در سیستم هست ودر یک دادنامه هرو رای صادر شده

اگر در این موضوع برائت صادر شده باشد قطعا هیچ مشکلی دراین خصوص شما را تهدید نخواهد کرد

باسلام
بدلیل اینکه پرونده شما دو نفر بودید که شما تبرئه شدید ونفر دیگر تعلیق شده احتمالا اجرای احکام برای نفری که حکمش تعلیق شده فرستادن وکدملی شما در پرونده ثبت بوده برای شماهم پیام اومده

به علت اینکه خط موبایل شما در سیستم ثبت شده است

باتوجه به ارسال سیستمی ابلاغات و پیامها این مورد پیش می آید

پرونده شما و دوست شما یک پرونده و قابل تفکیک نبوده و اسامی هر دو بعنوان متهم پرونده ذکر گردیده وعلت این استکه کد ملی شما در پرونده ثبت شده است سامانه برای شما پیامک ارسال مینمایید