سلام دست نوشته ای که امضا شده با تعهدات و الان یه چند تاییش رو انجام داده و الباقی رو انجام نداده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۵ #26479522

سلام دست نوشته ای که امضا شده که یه سری تعهدات رو ذکر کردن و الان یه چند تاییش رو انجام داده و الباقی رو انجام نداده چیکار میشه کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهم ان هست که اگر شما نیز تعهداتی را عهده دار شدید ضرورت انجام تعهد از سوی شما خواهد بود در اینصورت ابتدا با ارسال اظهارنامه ای به طرف دیگر انجام تعهدات ایشان را متذکر شده و به دنبال ان دادخواست الزام به ایفاء تعهد را مطرح فرمایید . در صورت نیاز جهت مشاوره رایگان با من تماس حاصل فرمایید

سلام مستند به آن دادخواست الزام به انجام تعهد مطرح گردد .

الزام به انجام تعهد

با سلام
می توانید الزام به ایفا تعهد مطرح کنید
اگر انجام ندادند با حکم دادگاه فرد دیگری را اجیر کنید ک اینکارا انجام دهند و هزینه ی انجام کار را از فرد متعد دریافت نمایید،

بایستی الزام به ایفای تعهد را درحواست نمایید .