با اتهام رابطه نامشروع در حال که فقط راننده بودم چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #26436717

سلام خسته نباشید ، بنده رفیقمو با دوست دخترش سوار ماشینم کردم و.رسوندمشون جایی پنج دقیقه داخل ماشین نشسته بودیم که مامور گشت رسیدو مارو گرفت و انگ رابطه نامشروع چسباند در حالی که ما صحبت می کردیم و هیچ رابطه ای نبود خلاصه با فیش حقوقی ازاد شدم و امروز ابلاغیه اومده که ۹۹ ضربه شلاق برام بریدن و در ادامه با این که سابقه ای نداشتم قاضی ۴ سال معلق کرده شلاق رو یعنی چی؟ چی کار باید کنم در حالی که فقط راننده بودم و هیچ گناهی نکردم و اینجور سرمون اومده ، حالا چی میشه ؟!؟! لطفا زود تر جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
رابطه نامشروع غیر از زنا است و همینکه شما با هم در ماشین بودید اثبات شده است .
شلاق تعلیقی یعنی تا ۴ سال اگر جرمی انجام دهید علاوه بر مجازات آن جرم این شلاق را باید بخورید .

با سلام ووقت بخیر
اگرشلاق رو معلق کرده یعنی تعلیق شده است اگردراین 4 سال مرتکب جرمی شوید علاوه بر مجازات جرم جدید این مجازات شلاق هم اعمال میشود.