چطور میتوانم طرح دعوی کنم، فروش مال غیر درست است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #26413877

همسرم با فروش خودرو من خودرو را تهاتر کرد ولی مبایعه نامه را بنام خود تنظیم نموده البته در مبایعه نامه خودرو بنده درج شده ولی من رونوشتی از آن ندارم من هم خودرو خودم را به صورت وکالت بلاعزل مدت دار به نام طرف صلح نمودم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوالتون خیلی مبهمه، بیشتر توضیح بدین
همسرتون خودرو شما را فروخته است اما به وسیله تهاتر دین؟
مبایعه نامه به نام همسرتون تنظیم شده؟ سند رسمی، وکالت، یا ... به نام خریدار تنظیم شده؟ و اگر شده به نام چه فروشنده ای؟
شما با چه کسی اقدام به عقد قرارداد صلح کردید؟ با خریداری که طرف معامله ی همسرتون بوده؟ اگر رضایت به فروش همسرتون نداشتید چرا اقدام به وکالت کردید؟