از آنجایی که مورد دادگاه انحصار وراثت ملکی است و بنده موافق فروش هستم و ادعایی ندارم به طور مختصر علت حضور چه است و چه سوالهای اساسی در این مواقع پرسیده میشه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۶۳ #26413139

سلام و درود
به عنوان یک ورثه بابت شرکت در جلسه اول دادگاه برام نامه اومده ، با توجه به ایام کرونایی و از آنجایی که محل تشکیل دادگاه شهرستان است امکان حضور در نوبت اول رو ندارم آیا برای نوبت های بعد باز برام نامه میاد از طرف دادگاه و کلا تا چند مرتبه فرصت حضور دارم و چندبار احضاریه میاد ؟
ممنون

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور شما موجب تجدید جلسه نمی گردد. ‌

بادرودوسلام امکان تجدید جلسه نمی باشد.

سلام جلسه تجدیدنخواهد شد

با سلام. جلسه رسیدگی تشکیل میشود و شما میتوانید در صورتیکه میخواهید حاظر نشوید میتوانید لایحه ارسال کنید.

درود:شما می توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی لایحه بفرستید،ودر صورت تائید توسط دادگاه جلسه تجدید خواهد شد.

سلام و ارادت
اگر دادگاه شما برای دستور فروش است میتوانید با توجه به اینکه موافق فروش سهم الارث از ماترک هستید شرکت نکنید بهرحال ملک به فروش می رود .

سلام به علت عدم حضور شما جلسه تجدید نمیشه مگر عذر موجه اراٸه بدید پیشنهاد میشه حضور بیابید و یا از طریق دفاتر خدمات قضای لایحه ارسال کنید ...