اشد مجازات خیانت در امانت ۵۰۰ میلیون سفته ضمانتی دقیقا چقدره است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۷ #26408967

بنده از مشاور دادگاه پرسیدم مجازات خیانت در امانت چیست و در جواب ایشون گفتند ۳ سال حبس شدید ترین حالت هست ولی الان سوالم اینه که شنیدم قانونی آمده تحت عنوان قانون کاهش حبس تعزیری که مصوب سال ۹۹هست و میگه این جرم مجازاتش نصف میشه یعنی حد اکثر ۱.۵سال حالا سوال اصلی من اینه که: یعنی با وجود این قانون جدید دیگه قاضی نمی تونه متهم رو به ۳ سال حبس محکوم کنه؟ یعنی دست قاضی بسته میشه برای اعمال حداکثر مجازات قبلی این جرم یعنی (سه سال حبس).. بنده شاکی هستم لطف اگه میشه شفاف راهنمایی نمایید .با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.موضوع شما باید بررسی شود....

اظهار نظر مستلزم بررسی دقیق مدارک میباشد

سلام وقت بخیر
قانون کاهش حبس تعزیری ملاک عمل میباشد.
موفق باشید.

با درود جهت اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

درود موضوع شما باید بررسی شود

باسلام نیاز به بررسی دقیق موضوع دارد.

سلام اول از همه این رو باید متذکر بشم که خیلی از محاکم و دادسراها سفته ای که برای ضمانت داده شده و عودت نمیشه رو جرم نمیدونند و بهرحال درست یا غلط رویه این هست