میتونم قولنامه ایی به شخص دیگه ای واگذار کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۹ #26408045

سلام سرقفلی ورثه ایی قرار داد اصلی بنام عمومه و پدرم با عموم شراکت نامه دارن
من به سهم پدرم و س دانگش و میتونم قلنامه ایی به شخص دیگه ای واگذار کنم؟..در صورتی که وراث عموی بنده توان خرید س دانگ و ندارن

با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله امکان پذیر است

با سلام اگر سند شش دانگ بنام عموی محترم هست و شراکت نامه دستی است در صورتی میتوانید که موافقت عمو یا وراث را بگیرید که نسبت به انتقال سه دانگ رسمی اقدام نمایند و اگر سه دانگ رسمی بنام پدرتون بوده امکان پذیر هست واگذاری شما

سلام
می توانید اقدام نمایید...

سلام امکان واگذاری وجود دارد .

باسلام بله امکان پذیر است

در خصوص انتقال حق السهم بدین شکل منع قانونی وجود ندارد بله امکان‌پذیر هست

بله می توانید در خصوص انتقال اقدام نمایید