پرونده ملکی که هیچکدام از پدرانمان سندی ندارند ولی پدر بنده پنجاه سال در ان ملک متصرف بوده، چه نتیجه ای خواهد رسید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۸ #26404435

باسلام
پدر بنده بیش از پنجاه سال زمینی را اباد کرده و در ان کشاورزی نموده در حال حاضر پسر عمویمان بعد فوت عمو و پدرم ادعا دارد که پدرش وصیت کرده در ان زمین شریک بوده بنده هم در ان زمین به کار کشاورزی مشغولم.
آیا ایشان میتواند در دادگاه به نتیجه ایی برسد؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت آباد کردن زمین حق تحجیر خواهند داشت. لذا اگر سند و یا مدرکی دال بر اثبات مالکیت ایشان وجود دارد ادعای پسر عموی شما قابل رد خواهد بود.

با سلام
پسر عموی شما برای اثبات مالکیت و یا شراکت پدرش باید ادله محکمه پسند ارائه نماید و ادعای عموی شما مبنی بر شراکت در قالب وصیت نامه اعتباری ندارد.