آیا میشود دستگاه قضایی مداخله کند مغازه را بفروشد و سهم همه را بدهد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۸۱ #26399999

از پدر یک مغازه به ارث رسیده که من و دو خواهرم در فروش ان با برادرمان اختلاف داریم آیا میشود دستگاه قضایی مداخله کند مغازه را بفروشد و سهم همه را بدهد یا اینکه دستوری بدهد برادرمان سهمش را از ما بگیرد و دیگر ارثی نداشته باشد

مشاوره حقوقی ارث
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا گواهی حصر وراثت اخذ کنید...

با سلام
سوال تکراری,و قبلا پاسخ داده شده است.

با درود ابتدا به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نموده و سپس دادخواست تقسیم ترکه ثبت نمائید.

با سلام
قبلا به سوال شما پاسخ داده ام

با سلام
ابتدا اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت نموده و سپس دادخواست تقسیم ترکه ثبت نمائید.

با سلام در صورتی که همه وراث رضایت داشته باشند به صورت توافقی تقسیم صورت میگیرد در صورت عدم رضایت حتی یکی از ورثه
باید تقسیم از طریق دادگاه صورت بگیرد بعد از اخذ گواهی حصر وراثت باید دادخواست تقسیم ترکه بدهید سپس اگر مال قابل افراز نباشد دستور فروش توسط دادگاه صادر میشود و بر اساس سهم الارث مبلغ حاصل از فروش به حساب ورثه واریز می شود

بعد از اخذ گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهید