چرا زوجه بدون دلیل موجه ترک زندگی نموده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #26382896

ببخشید یه سوال داشتم چندین بار پرسیدم ولی قانع نشدم.
آیا مردی که همسرشو به دلیل عصبانی بودن و اختلاف میبره میزاره خونه پدرزنش تا آروم بشه و بره دنبالش ولی دیگه بعد از اون زن حاضر نیس بیاد سر زندگیش بدون دلیل موجه طوری که اظهارنامه دادم و ده نفر فرستادم دنبالش ولی نیومده و مقداری هرچند کم پول به عنوان نفقه دادم ولی به منزل برنمیگرده.
آیا زن موظف نیست وقتی شوهرش رفت دنبالش بیاد سرزندگیش؟
آیا حتما باید برم دادگاه و آبروریزی بشه؟
آیا زن نباید دلیل موجه داشته باشه برای به منزل نیومدن؟
وقتی دلیلی نداره چجوری مستحق نفقه آینده میشن؟
لطفا منو توجیه کنید،

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین دهید راه حل قانونی شما هیمن است و ابرو ریزی محسوب نمیشود

شما بایستی الزام به تمکین نمایید و اینکار آبروریزی نیست .
اینکه ایشان نمی آید حق تصمیم گیری دارند و هر انسانی این حق را دارد و نمیتوان ایشان را مجبور کرد .
تا زمانی که اقدام قانونی نکنید و اثبات نکنید زوجه تمکین نمیکند زوجه مستحق دریافت نفقه است .
برای تمکین نکردن زن نیاز به دلیل ندارد مثل خود شما که اگر نخواهید کاری انجام بدهید نیاز به دلیل ندارید .

سلام دوست گرامی
از منظر حقوقی می توانید دادخواست تمکین بدهید ولی معمولا راه قانونی برای بازگشت همسرتان وجود ندارد چرا که ایشان می تواند رای تمکین را اجرا نکند و ناشزه شناخته شود

زن بی دلیل اینقدر ازشما تنفر ندارد .‌به عملکرد خودتان رجوع کنید . برای بازگرداندن همسر ، اگرامیدی هست بهتر است ازریش سفید کمک بگیرید
اگرثابت کردید که بی دلیل ترک منزل کرده اون موقع مستحق نفقه نیست

سلام اظهارنامه بدید و الزام به تمکین زوجه را بخواهید و سپس دادخواست الزام به تمکین
راه حل قانونی جز این وجود ندارد