تبدیل وضعیت به قراردادی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #26382276

سلام من از سال ۸۵ در اداره کل----------------- خراسان مشغولم در سال نود چند ما شرکتی بودم ول حین تبدیل وضعیت بخشنامه سال نود نیروای شرکتی به قراردادی از شرکت من بیرون اورده شدم و داخل هیات های زیر مجموعه؛ بیمه و حقوق از این هیات ها رد میشده بدون خواست و اراده ما در سال ۹۱ طبق نامه مدیر کل به استاندار وقت مجوز قراردادی گرفتم در همان حین مدیر عوض شد و همه چی منتفی شد. کلی ابلاغ و ماموریت دارم در این سالها در پست های کارشناس اموال معاونت مجموعه ورزشی در حاشیه شهر مسول سایت ستاد --- غیره من هنوز مشغول بکار هستم خواهشمند است ایا پیگیری من در دیوان نتیجه ای دارد چند درصد متشکرم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما با توجه به مواردی که ذکر کردید دادخواستی مبنی بر تبدیل وضعیت خود در دیوان عدالت اداری مطرح کنید.

در صورت درخواست استخدام پیمانی، باید مراتب از اداره کار محل مربوطه اقدام نمایید دیوان عدالت اداری تنها مسائلی که مرتبط حل اختلاف کار از نظر شکلی رسیدگی میکند