آیا جرمش توهین و فحاشی یا نشر اکاذیب یا هتک حرمت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۲ #26377826

آیا متهم که متنی کپی شده را منتصب بنده در دادگاه ارائه نمایند اصلی وجود نداشته باشد بنده آن مطالب فحاشی را ننوشتم و فحاشی های متعدد به چند نفر بوده

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام سند کپی اصالت ندارد ومیتوان موردانکار وتردید قرارداد معمولا جزء مستندات مورد قبول نمیشود

سند ابرازی ایشان قابل انکار است

سلام
به صرف وجود یک متنی که کپی آن ارائه می‌شود و اصل آن وجود ندارد نمی‌توان کسی را به اتهام توهین و فحاشی و نشر اکاذیب محکوم نمود مگر اینکه کسی که نوشته منتسب به اوست به صحت نوشته اقرار نماید یا به غیر از نوشته شواهد و دلایل دیگری بر انتساب جرم وجود داشته باشد

اگر صرفا یک کپی ارائه گردد ،به راحتی می توانید منکر موضوع شوید به شرط اینکه دلیل یا قرینه یا اماره جدیدی ارائه نگردد.

بستگی به سایر دلایل هم دارد. اما درصورت انکار و عدم وجود دلایل دیگر اتهام ثابت نمیشود

موضوع مذکور و ارزش سند ارائه شده بستگی به تشخیص قاضی دارد .

باسلام،اگرایشان نتوانند مطالب نوشته شده درمتن را اثبات کنند،بعدازآن شمامیتوانیدبه جرم افترا ازایشان شکایت کنید،موفق ومؤیدباشید