دریافت بیمه بیکاری بعد از مرخصی زایمان چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۲۱ #26376489

سلام ببخشید من از مرخصی زایمانم استفاده کردم و الان مطلع شدم که نمیتونم بلافاصله بعد از مرخصی زایمان از بیمه بیکاری استفاده کنم، الان بیمه خودمو رد میکنم فقط میخواستم بدونم چند ماه باید بیمه رد کنم بعد از مرخصی زایمان که بیمه بیکاری شامل حالم بشه. ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، متاسفانه اشتباه کردین ، نباید خودتون بیمه رد میکردین و دیگه نمیشه از بیمه بیکاری استفاده کرد

مرخصی زایمان برای زنان باردار که شاغل هستند از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش پیداکرده است. در حال حاضر نهادهای دولتی این قانون را اجرا می‌کنند و شرکت‌های خصوصی فقط همان ۶ ماه را لحاظ می‌کنند. زنان باردار شاغل می‌توانند در ماه آخر بارداری تقاضای مرخصی کنند البته با موافقت کارفرما. این مدت مرخصی جزو سوابق کارگر محسوب می‌شود. در این مدت ۶ ماهه از طرف سازمان تامین اجتماعی غرامت دستمزد ایام بارداری به کارگر زن پرداخت می‌شود. این دوره تعلیق از کار تلقی می‌شود و پس از آن فرد به شغل سابق خود برمی‌گردد. به دلیل اینکه مرخصی دوران بارداری جزو سوابق فرد محسوب می‌شود در این مدت پاداش وعیدی نیز به فرد تعلق می‌گیرد

برای دریافت بیمه‌بیکاری به سازمان تامین‌اجتماعی مراجعه کنید. پس از بررسی پرونده و سابقه پرداخت حق بیمه، مقرری بیمه تعیین و پرداخت می‌شود.

سلام و احترام
به استحضار شما می رسانم: اگر بیمه را به صورت خویش فرما پرداخت می نمایید امکان استفاده از خدمات بیمه بیکاری را نخواهید داشت اما باید خاطرناشن سازم ایام مرخصی بارداری ایامیست که از کار معلق شده اید ولی و بعد از پایان دوره تعلیق امکان بازگشت به کار را دارید. اما اگر کارفرما از پذیرش شما استنکاف ورزد، قادر خواهید بود از کارفرمای خود به هیات حل اختلاف اداره تعاون، شکایت کنید و اگر باز هم نپذیرفت، شما برای دریافت بیمه‌بیکاری به سازمان تامین‌اجتماعی معرفی می‌شوید. پس از بررسی پرونده و البته سابقه پرداخت حق بیمه، مقرری بیمه تعیین و پرداخت می‌شود.
امیدوارم پاسخ پرسشتان را دریافت نموده باشید.
ایام به کام