آیا بنیاد جانبازان می ‌تواند کاری کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۷ #26358862

فرزندی دارم ۳۶ ساله آبروی منو برده نه کار نه زندگی منو میزنه فحاشی می‌کنه کمکم کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
شکواییه با موضوع توهین و ضرب و جرح ثبت نمایید.
در صورت تکرار رفتار نامبرده با گزارش به ۱۱۰موضوع را صورت جلسه نمایید.
در جلسه رسیدگی تقاضای استعلام از کلانتری نمایید.قطعا رسیدگی و حکم شایسته صادر خواهد شد.
موفق باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه، با گزارش ۱۱۰ و گواهی پزشکی قانونی به اتهام توهین و ضرب و جرح شکایت کنید

واحد مشاوره بنیاد شهید می تواند مشکل را ریشه یابی کند و رسیدگی قضایی با دادگاه است‌

بهترین کار تماس با پلیس ۱۱۰ و صورت جلسه و اقدام قانونی میباشد

با سلام
برای این امر بایستی از طریق قانون اقدام نمایید
با داشتن مدارک و شواهد و در صورت ضرب و جرح و فحاشی و توهین وتهدید میتوانید از همسایگان بعنوان شاهد استفاده نمایید و نیز با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نموده و صورتجلسه شود سپس با معرفی به پزشکی قانونی و نیز رسیدگی امر در دادسرا اقدامات قانونی انجام گیرد .