میتونم از مادر شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۹ #26347408

با سلام من مادرم الان ۴ سال هست که جدا شده بعد پدرم یه شهر دیگه زندگی میکنه من مادرم هر روز باهام جنگ و دعوا میکنه بعد به غیر از این که با من مشورت کنه شوهر کرده من الان یه یک سالی هست فهمیدم هی میگه میفرستمت پیش بابات من هم با بابام نمیتونم زندگی کنم تعادل اخلاقی نداره هی هم منو تحدید میکنه میدم بکننت تو گونی ببرنت شوهر من یه کاره ای هست یه خیلی بالاست مثلا میخاد بگه شوهرم میتونه این کارو بکنه بعد بابام نفقه نمیده بهش هم میگی میگه برو از اون شوهر ننت بگیر شکایت هم کنیم میاد ارازل بازی در میاره خاهش میکنم یه کمک کامل و درست به من کنید
مرسی

مشاوره حقوقی تهدید
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به طرفیت پدردادخواست نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

"با سلام"
پرداخت نفقه شما بر عهده پدرتان میباشد
ازدواج مادر و اذن در صلاحیت شما نخواهد بود

اولا مادرتان برای ازدواج نیاز به مشورت یا اذن شما یا هیچکس دیگر ندارد.
ثانیا اگر طبق قانون استحقاق دریافت نفقه را دارید میتوانید طی دادخواستی آن را از پدر خود مطالبه کنید

برای نفقه به طرفیت پدر می توانید داد خواست دهید

شما بابت عدم پرداخت نفقه دادخواست مطالبه نفقه را علیه پدر مطرح کنید اگر شما در سنی هستید که تحت حضانت مادر هستید پس حضانت با مادر است و بدون طی مراحل قانونی نمیتواند شما را به خانه پدرتان بفرستد اگر پدر صلاحیت نگه داری ندارد ازش سلب حضانت می شود اما اگر شما به سن بلوغ رسیدی و از حضانت خارج شدی انتخاب محل زندگی اینکه با کدام والدین زندگی کنی با شماست بابت تهدید یا توهین میتونی از مادر شکایت کنید هر چند توصیه میکنم با هم مدارا کنید شما حتما دادخواست نفقه را از پدر مطالبه کنید اگر هم پدر برای شما مشکلی به وجود اورد از راه قانونی پیگیری کنید

با درود نسبت به تهدید میتوانید علیه مادر طرح شکایت نمایید لیکن توصیه نمیکنم، با یکدیگر مدارا کنید، با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

سلام ازدواج مادرتان مربوط به خودشان میباشد ومورد دوم بابت توهین میتوانید از مادرتان شکایت نمایید ومورد سوم میتوانید دادخواست ترک انفاق بطرفیت پدرتان مطرح نمایید موفق باشید