آیا این تعهدنامه دستی اعتبار دارد و کارفرما می تواند در صورت انجام ندادن تعهد آنرا به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۱ #26341436

با سلام و احترام
بنده در یک شرکت آزمایشگاهی خصوصی مشغول به کار بودم و بنا به دلایلی از کار اخراج شدم. هنگام تسویه حساب از من در قبال به سرانجام رساندن یکسری وظایف کاری که ناتمام مانده تعهد نامه دستی با امضا و اثر انگشت گرفته شد و تعهد این بود تا تاریخ خاصی آنها را انجام دهم در غیراینصورت موظف به پرداخت جریمه هستم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود.هر تعهدی در صورت عدم اجرا اثار و تبعاتی دارد. کارفرمای شما میتواند مطالبه نمایید

در صورت عدم انجام تعهدات بله امکان دریافت جریمه وجود دارد ‌

سلام در صورت عدم انجام تعهد کارفرما باید وجود ضرر و خسارت را اثبات کند در این صورت باید پرداخت کنید

باسلام.بلی طبق ماده ۱۰قانون مدنی قراردادهای خصوصی منعقده بین کسانی که آنرا منعقد نموده اند معتبر و نافذ و لازم الاجراست .پس میتواند اقدام کند.

با درود چنان‌چه از خلف وعده شما خسارتی به کارفرما برسد بله می‌توانند باید اثبات کنند
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
بلی کارفرما میتواند با استناد به قرارداد و تعهد نامه علیه شما اقدام کند

با توجه به اینکه تعهد داده‌اید مکلف به انجام آن هستید. البته در صورتی که بتوانید اکراه را در دریافت تعهد انجام کار به اثبات برسانید از نظر حقوقی تعهد داده شده غیرنافذ و امکان رد آن توسط جنابعالی وجود دارد