اعتراض میشه کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۰۶ #26307095

سلام‌ شش روز از تاریخ اعتراض به رای گذشته حمل پنجاه سانت گراس که شلاق و جزای نقدی هست چون‌ پسرم دفعه اولش بوده و ترسیده ما نفهمیم با مامور بحث کرده ایشون هم بعد یه شب بازداشت آزاد میکنن دیشب اتفاقی رفته تو ثنا حکم تعلیق تعقیب برایش صادر کردن میتونم برم اعتراض چون این حکم و بخاطر این که پسرم از ترس چیزی نگفته به ما فقط بدرفتاری با مامور کرده درسته به نظرتون این حکم توهمین سایت این جرم جزایش جریمه نقدی هست ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود؛
تا قبل از قطعیت رای صادره، بطور قطع امکان اعتراض وجود دارد..

امکان اعتراض وجود دارد ...

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید مادامی که حکم قطعی نشده امکان اعتراض وجود دارد.

با درود در صورتی که رای قطعی نشده امکان اعتراض وجود دارد

درود تا زمان عدم قطعیت امکان اعتراض وجود دارد

با سلام در صورت قطعیت رای امکان اعتراض وجود ندارد و برای ایشان مجازاتی نیز در نظر گرفته نشده است.

با سلام
طبق فرمایشات جنابعالی رای به نفع پسر شما صادر شده است و درنتیجه مجازاتی برای ایشان درنظر گرفته نشده و جای نگرانی نخواهد بود.

موفق باشید