یک نفر اومده ادعا میکند که متولد سال دیگری هستم، از طریق قانون چگونه سال تولد مشخص میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۶ #26304004

سلام
مادر من از کارمند آموزش پرورش در سال ۶۲ بوده و طی سوالی کردم میتونید برای زایمان چهارم مرخصی زایمان بگیرن اما حق بیمه دریافت نمیکنن. در مرخصی های مادر که یه اولین فرزند در سال ۶۲ کرده و دومین فرزند که دوقلو بوده در سال ۷۱ بوده و در زایمان سوم سال ۷۵ و در زایمان چهارم ۷۷ بوده و برای زایمان چهارم که به گفته مادرم برگه مرخصی گرفته ولی برگه مرخصی نیست. و قضیه که در ۷۱ تو بچه بوده نمیدونستم و یک نفر اومده ادعا میکنه من دوقلو اون اقا و سال تولد من ۷۱ هرچی از پدر و مادر پرسیدم با ارامش هیچ جواب به من نمیدن هر وقت سوال میپرسم درست یا دروغ یا بحث عصو میکنن یا به من میگن تو مشکل پیدا کردی دیگران منو پر کردن تا از من سو استفاده کنن
سوال اینه ممکنه حق با اون اقا باشه و من متولد سال ۷۱ باشم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق DNA قابل اثبات خواهد بودد

در صورت داشتن ادله میتوانید شکایت کنید

سلام
از طریق DNA قابل تشخیص میباشد.

اینا شبهه است و اینکه با دی ان ای مشخص میشود اما بدون مدرک ملاک نمیشود شما باور کرده

در صورت داشتن ادله میتوانید شکایت کنید در غیر اینصورت شما فرزند همان مادر و پدری که از شما نگهداری میکنند هستید

دوست عزیز بهتر است بااین افکاروتوجه به حرف دیگران افکارخود را مشوش نکنید به پدرومادرتان اعتماد داشته باشید وضمنا این امر صرفا شمارادرگیر دادگاه وسپس شبهه میکند

این موضوع با اثبات نسب با دی ان ان مشخص می شود