آیا زوج هم باید بعنوان خوانده در دادخواست قید شود یا فقط پدرشوهر طرف دعواست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۹ #26269285

سلام اگر پدر زوج ۳ دانگ از منزلش را جز مهریه عروسش قرار دهد ولی در سند ازدواج قید نشود و در برگه اصداقیه جداگانه قید شود، حال اگر خانم بخواهد نسبت به آن ۳ دانگ دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
فقط به طرف پدر شوهر بایستی اقدام نماید و نیازی به درج نام زوج نیست .

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند فقط به طرفیت مالک مسموع است.

با سلام
اگر پدر شوهر ضامن شده است علیه دو نفر دادخواست بدهید و اگر تنها پدر شوهر متعهد شده که شخصا پرداخت کند علیه پدر دادخواست تقدیم نمایید