چون تا کنون بعنوان متهم احضار نشده ام، منع تعقیب صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۷ #26260281

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
از بنده و ۲ نفر دیگر بجرم، رباخواری و تحصیل مال از.... در تاریخ ۲۰ مهر طرح شکایت کیفری در بازپرسی شده است. از مجموع ۳ متشاکی (متهم)، فقط بازپرسی بنده را در ۲ نوبت، بعنوان مطلع احضار نموده اند.میخواستم بدانم، روال به چه مبناست، آیا چون تا کنون بعنوان متهم احضار نشده ام، و ۲ نفر دیگر را نیز اصلا نخواسته است، میشود گفت، پرونده، منع تعقیب میخورد و یا اینکه زمان جهت متهم شناخته شدن، در پرونده های کیفری، در بازپرسی طولانیست؟؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل پیشبینی نمی باشد.بستگی به روند تحقیقات دارد. شما بدوا به عنوان مطلع احضار گردیده اید و چنانچه بازپرس اتهامی متوجه شما بداند ، مجدد به عنوان متهم احضار می گردید.

با درود
نمی‌توان به قاطعیت گفت.

به عنوان متهم احضار نشدید که منع تعقیب صادر شود

سلام .‌قابل پیش بینی نیست ممکن است بعدا بعنوان متهم احضار شوید باید پرونده توسط وکیل مطالعه گردد

دروود بر شما
میبایست تا پایان مرحله تحقیقات مقدماتی صبور باشید ولی در حال حاضر اتهامی علیه شما ثابت نیست و صرفا به عنوان مطلع احضار شده اید‌.

مطلقا همچین تفسیری نمیشه کرد ، علت طولانی شدن رسیدگی محدودیت‌های کرونا بوده و ربطی به اینکه عمل شما جرم نبوده یا متهم نیستید نداره، منتظر ادامه رسیدگی باشید و از خودتون دفاع کنید

سلام
عموما پس از اعلام جرم یا اعلام شکایت، پرونده در دادسرا تشکیل می‌شود و با انجام تحقیقات مقدماتی تحقیق از متهم و مطلعین و شهود واقعه، بررسی گزارش و تحقیق ،و جلب نظر اهل خبره و کارشناس و … بازپرس یا دادیار مکلف است نسبت به پرونده اتخاذ تصمیم کند.