پول به یکی از دوستانم قرض دادم رسید معتبری هم ندارم چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۱ #26252877

سلام و خسته نباشید پول به یکی از دوستانم قرض دادم رسید معتبری هم ندارم ۳۰ میلیون داخل کارتخوان مغازش براش کارت کشیدم ۲۰ میلیون هم خورد خورد بهش دادم یه رسید ازش دارم که تاریخ نداره که کی گرفته فقط نوشته ۲۰ میلیون بدهکاره به من ودر اولین فرصت بهم پس میده میخواستم بدونم اگر شکایت کنم به پولم میرسم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اظهارنامه تنظیم بنمایید و سپس تنظیم دادخواست انجام دهید

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ابتدا از طریق اظهارنامه وی را دعوت به پرداخت بدهی نمایید سپس یک استشهادیه محلی را بهمراه پرینت بانکی تهیه و دادخواست مطالبه وجه بدهید

با اخذ پرینت از حساب بانکی خود میتوانید مبلغ پرداختی از طریق پوز را اثبات کنید . در خصوص سایر بدهی ها نیز استشهادیه ای تهیه و به امضاء افراد مطلع رسانده و سپس اقدام به طرح دعوی کنید .

سلام. یه اظهارنامه براش ارسال کنید و طلب خودتون رو مطالبه کنید، سپس اقدام به ثبت دادخواست بفرمایین