چطور تصرف عدوانی صاحب ملک را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۲ #26251528

با سلام اینجانب در مورد ملک یک باب سرقفلی مغازه ای که در ۷ سال پیش تصرف عدوانی شده که از دادگاه حکم تخلیه گرفته شده است و با گرفتن اعمال ماده ۴۷۷ شکایتی بر علیه صاحب ملک بابت تصرف عدوانی نموده ام حالیه جواب دادگاه امده که حکم ان قانونی بوده ودر دادگاه تجدیده نظر تایید شده میخواستم با داشتن نامه مصومه ۴۷۷ اعتراضی نتظئم کنم برای تجدید نظر استان تهران و تصرف عدوانی صاحب ملک را ثابت کنم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تحقیقات محلی و معاینه محل استناد کنید.

بااحترام
اگر همچنان در ان تصرف دارد تامین دلیل نمایید

به قسمت تنظیم اوراق قضایی سایت مراجعه کنید.

درود
تنظیم لایحه در این قسمت انجام نمی شود.

بادرودوسلام موضوع به بررسی بیشترنیازدارد.

با سلام
طبق توضیحات شما متاسفانه بعید ویا اینکار بسیار سخت خواهد بود وبنظرم از وکلای سایت استفاده بنمایید.

با درود وقتی اعاده دادرسی نیز جواب نداده است راهی به نظر نمی رسد موضوع نیازمند بررسی بیشتر است