نفقه ی فرزند بیشتر میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۷ #26238182

سلام من یه دادخواست نفقه نوشتم،مبلغی که تو دادخواست نوشتم خیلی کمه،میتونم وقتی رفتم شورای حل اختلاف مبلغو بیشتر کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا پایان جلسه دادرسی در شورا میتوانید خواسته را افزایش دهید.

طبق ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی مدنی افزایش میزان خواسته تا پایان جلسه اول دادرسی امکان پذیر است.

با درود بستگی به نوع خواسته دارد میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

امکان افزایش تا پاین جلسه اول وجود دارد

با توجه به ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی مدنی افزایش میزان خواسته تا پایان جلسه اول دادرسی امکان پذیر است

با درود
بله تا پایان اولین جلسه دادرسی ممکن است.