با توجه به ماده ۳۱ و ۳۳ بیمه شخص ثالث من را مجاب کنید که اشتباه میکنم یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۳ #26219672

سلام بیمه دیه من را طبق قانون بیمه شخص ثالث که بیست روز تایین کرده،نداده و ۴ماه گذشته و خبری نیست،من طبق ماده ۳۳ قانون بیمه شخص ثالث میتوانم به ازای هرروز تاخیر نیم درهزار خسارت بگیرم چون جواب های شما عزیزان من راسردر گم کرده. چون هر بار ذکر کردید که دیه جریمه تاخیر ندارد که این جواب شما در تضاد با ماده ۳۳ قانون بیمه شخص ثالث است .ممنون میشم جواب بدهید .سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه باید به نرخ روز پرداخت گردد

دیه یوم الادا می باشد ...

بادرودوسلام باید دیه به نرخ روز تادیه شود.

دیه باید به نرخ روز پرداخت گردد.

باسلام
دیه به نرخ روز (یوم الادا)پرداخت میشود وبیمه مکلف است ظرف ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ دادنامه نسبت به پرداخت اقدام نماید