ایا نظر این دو کارشناس برای دادگاه قابل اعتنا و استناد میتواند باشد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۸۰ #26174389

با سلام،برای الزام به تمکین اقدام کردم،کارشناس اولیه خانه و وسایل را تایید کرده،زوجه اعتراض به نظر کارشناس داشته،هیئت سه نفره کارشناسی خانه و لوازم را مجددا تایید نمودن،دو تن از اعضا هیئت به صورت کتبی در نظریه تقدیمی کارشناسی به داداگاه پیشنهاد تهیه مسکن دیگر و خارج از مجتمع مسکونی ۵ واحدی پدر زوج را دارند و تصمیم ان را به مرجع محترم قضایی واگذار نمودن با این استدال که موارد مطروحه از ناحیه زوجه و مشکلات به وجود امده به لحاظ همجواری محل زندگی با خانواده زوج و به جهت پیشگیری از اختلافات بعدی در نظر گرفته اند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.بله.قاضی میتواند بر مبنای نظریه قاضی رای صادر نماید.

درود
بله قاضی میتواند بر مبنای نظریه کارشناس رای صادر نماید .

با درود بله قابل استناد میباشد

سلام
بله قابل استناد است

بله می تواند قابل استناد باشد.

درود
نظر اکثریت مناط اعتبار است.

درود نظر اکثریت ملاک خواهد بود