طریقه شکایت از کارفرما و صدور حکم بازگشت به کار چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۲۰ #26162769

من حدودا یک ماه پیش بعد از نزدیک به چهار سال کار در شرکتی در روزی که مدیر عامل من به شکل جنون آمیزی عصبانی شده بود اخراج شدم، در آن شرایط یکی از کارمندان دیگر هم مرا میزد، ایشون سابقه زدن کارگر را دارد، ایشون بعد از مکالمات تلفنی با من دائم اصرار به تغییر ماجرا داشت، بعد پیشنهاد داد که قرارداد سه ماهه با من ببندند و قضیه را شکل دیگری دهد و به من وعده داد تا بیمه بیکاری من را بدون شکایت درست کند، من قرارداد را امضا نکردم و بر این اساس مبلغی را تا پایان ماه به حساب من واریز کرد و خواست که اون رو دوباره برگردانم، اما حالا با گذشت یک ماه از اتفاق از انجام توافق سر باز میزند.
من قصد دارم شکایت در مورد اخراج را پیگیری کنم ولی ایشون میخواد ترک کار رو مطرح کند، با این حساب بیمه بیکاری من درست خواهد شد؟
بعد از یک ماه حکم بازگشت به کار صادر می شود؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ظرف یک ماه از تاریخ اخراج نسبت به شکایت از کارفرما اقدام کنید.

سلام
ظرف مهلت یکماه از تاریخ اخراج فرصت ثبت دادخواست مبنی بر بازگشت به کار خواهید داشت

سلام من یک سال کارگر روز مزد خدمات شهرداری منطقه ۷ کرمانشاه بودم سرکارگر خیلی بهم گیر میداد فشار کاری زیادی بهم میداد سه ماه یه بار حقوق میدادن سرکارگر باهام لج کرده بود توهین بی احترامی بهم میکرد پیمانکار من ازکار اخراج کرده ازکار اداره کار هم شکایت کردم هیچ کاری نکردن برام یک سال نیم اخراجم کردن الان پیمانکار قراردادش تمام شده بازگشت به کار دوباره دارم‌چون خیلی احتیاج دارم بیکارم نمیدونم برم کجا کدام ارگان که من دوباره برم سرکارم

نداشتن قرارداد کار کتبی بیش از ان که به ضرر کارگر باشد به ضرر کارفرماست. قراردادشفاهی دائم محسوب می شود شما مدعی قرارداد دائم باشید.
بیمه بیکاری باید ظرف مدت یک ماه از قطع رابطه کاری باید درخواست داد. فورا نسبت به درخواست بیمه بیکاری و بازگشت به کار اقدام کنید. و الا با گزارش کارفرما مبنی بر ترک کار امکان برقراری بیمه بیکاری هم منتفی است. درخواست بازگشت به کار نشان دهنده عدم تمایل شما به قطع رابطه است. و بیکاری شما غیر ارادی محسوب می سود

درخواست بیمه بیکاری باید ظرف مدت یک ماه از قطع رابطه کاری داده شود. بیمه بیکاری به کسی تعلق میگیرد که بیکاری او غیر ارادی باشد یعنی یا پایان قرارداد یا اخراج .
برای اینکه کارفرما نتواند بیکاری شما را ارادی عنوان کند سریعا دادخواست بازگشت به کار و درخواست بیمه بیکاری را توامان مطرح نمایید

برای شکایت و بازگشت به کار به اداره کار بایستی مراجعه و طرح شکایت شود

با سلام مراجعه به اداره کل محل کارگاه و شکایت به هیات تشخیص ارائه نمایید