در حال حاضر بنده قبل از شکایت و تقاضای تعیین تکلیف، چه کاری برای تحویل کارگاه و درکل قرارداد باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۲ #26144646

در یک قرارداد مدیریت پیمان بازسازی ، بنده به عنوان مدیر پروژه حضور داشتم . حدود ۸۵ درصد کار انجام شده و کارفرما به بنده از طریق شخص ثالث پیغام داده اند که دیگر در کارگاه حضور نداشته باشم . بنده هم اعلام کردم که صورتجلسه کنیم و کارگاه را با وضع موجود تحویل بدهم و مسائل مالی پروژه ه مطبق قرارداد انجام شود .
کارفرما از انجام این کار طفره رفته و صورتجلسه تحویل کاگاه را امضا نمی کند ...
تمامی موارد انجام شده شامل کلیه کارها طبق نظر کارفرما بوده و حتی انتخاب متریال مانند سرامیک کف و دیوار و سرویس و نوع و شکل درب ورودی و همه موارد بر طبق نظر کارفرما بوده ...
حالا ایشان از سرامیک ها خوششان نیامده و ...

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید .

با سلام.
اظهارنامه ارسال کنید و در قدم بعدی دادخواست تامین دلیل دهید. بعد دادخواست...

اظهارنامه ای ارسال و مراتب را به اطلاع ایشان رسانید.

با سلام به موجب اظهارنامه رسمی مراتب را به اطلاع طرف مقابل برسانید

بدوا با اظهارنامه کلیه مراتب را اعلام نمایید در صورت عدم ترتیب اثر نسبت به اقدام قانونی از طریق دفاتر خدمات قضایی الزام وی را مطرح نمایید .

اظهارنامه تنظیم کنید و یا درخواست تامین دلیل و کارشناسی نمایید.

تحویل کارگاه و موضوعات قراردادی باید طی توافقنامه ای صورتجلسه شود . تا زمان حصول توافق امکان جلوگیری از تردد وجود نداشته و در صورت اقدام شما میتوانید طرح شکایت یا دعوی نمایید .