بخوام پسرم که ۱۰ سالش هست رو از کشور خارج کنم نیاز به اجازه زوج میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۴ #26130140

حدودا ۵ سال پیش از همسر جدا شدم و پسرم قرار شد پیشش باشه. همون موقع مادرش ادعا کرد که برای نگهداریش باید حضانت بدم بهش. رفتیم دادگاه و یه عریضه نوشتیم که شامل حضانت دادن بود و اینکه من تمام هزینه های پسرم رو پرداخت کنم. بعدش زیرش رو امضا کردیم ولی جالب برام این بود که وقتی پیش منشی دادگاه رفتیم حتی برگه رو هم نخوند و اصلا نمونه برگه رو هم در پرونده نگه نداشت. بعدا هم فهمیدم منشی دادگاه از آشناهاش بوده. بعد از ۲ سال بچه رو پس آورد و گفت نمیتونم نگهش دارم. منم گفتم پس بریم دادگاه اون حضانت رو باطل کنیم. گفت اون برگه اصلا اعتبار نداره. من پافشاری کردم که برگه رو لااقل بده بهم ولی گفت گمش کردم. الان میخوام بدونم بخوام پسرم که ۱۰ سالش هست رو از کشور خارج کنم نیاز به اجزاه اون هست یا نه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون باعث از بین رفتن حق ملاقات او می شود لازم است از ایشان اجازه کتبی بگیرید در صورت عدم اجازه برای امور ضروری مثل درمان و تحصیل و... از دادستان کسب اجازه نمایید

با سلام
مطابق قانون حمایت خانواده صغیر رانمیتوان بدون رضایت مادر به خارج از کشور فرستاد مگر اینکه دادگاه مصلحت بداند و با در نظرگرفتن حق ملاقات ذیحق،این امر را اجازه دهد

با سلام
اگر زیر سن قانونی باشد باید اجازه پدر باشد یا نیازمند کسب اجازه برای خروج ایشان از طریق قانونی میباشید

اگر پسر شما تحت حضانت پدرش باشد با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده نیاز به اجازه پدر دارد

نیاز به اجازه او نیست ولی نیاز به اجازه قانون هست