برای چه نوع طلاقی زوجه را به پزشکی قانونی میفرستند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۳ #26097835

باسلام.
و ایا اخرین رابطه زوجه قابل تشخیص است؟

مشاوره حقوقی طلاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
چنانچه زوجه ادعای باکره بودن و یا باردار بودن نماید به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود تا نظریه کارشناسی مکتوب ارائه گردد
در خصوص آخرین رابطه نیز مدت آن تا یک الی دو ماهه قابل شناسایی میباشد ولی بکارت یا عدم بکارت تایید میگردد .
پیروز باشید

با سلام
کاربر محترم اگر زوجه بخواهد از حق حبس استفاده نماید و ادعای باکره بودن داشته باشد به پزشکی قانونی معرفی می گردد.

سلام برای همه‌انواع طلاق اعم از بائن و خلع ومبارات ورجعی وطلاق توافقی زن‌را به پزشکی قانونی میفرستد تا مشخص شود زن حامله است یانه و دادگاه متناسب با وضعیت زن‌که حامله است یا خیر تصمیم خواهد گرفت ‌‌‌معرفی به پزشکی قانونی ولو اینکه برای دادگاه محرز گردد که مدت مدیدی رابطه جنسی برقرار نبوده الزامی است

با سلام..
در خصوص سئوال مطروحه..
۱_ در موارد مثبت و یا منفی تست حاملـگی زوجه و ۲_ در مواردی که زوج قصد استفاده از حق حبس داشته باشد و زوج ادعا کند که زوجه باکره نیست، در این موارد زوجه به پزشکی قانونی جهت تشخیص و اعلام نظریه، ارجاع داده می شود..
موفق باشید..

صرفا جهت تست حاملگی میباشد

باسلام
ربطی به نوع طلاق ندارد و صرفا جهت تست حاملگی و نیز در مواردی که زوجه ادعای باکره گی و استفاده از حق حبس دارد

با سلام
اصولا در صورتی که زوجه بخواهد از حق حبس استفاده کند و زوج ادعا کند زوجه باکره نیست به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود.