میگوید از ساختمان هر چقدر قیمت خورد باید یک ششم را به من بدهی، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #26065883

سلام
من فرزند آخر از یک خانواده ۶ نفره هستم که ۴ تا برادر هستیم ۲ تا خواهر هستیم ۳ سال پیش پدرم فوت شد. و بعد از گذشت ۵ ماه از فوت پدر در شهر ما زلزله شد و وام ۷۰میلیون تومانی مسکن برای شهر در نظر گرفته شد که پدر من یک‌ خانه ی قدیمی با ۱۵۰ متر زمین ۳۰ متر ساختمان خشت و گلی قدیمی غیر قابل سکونت داشت که به توصیه ی مادرم. و اینکه همه ی خواهر برادرام رضایت دادند که زمین برای تو باشد وام گرفتم و شروع به ساخت و ساز کردم ولی متاسفانه از آنها هیچ نوشته ای نگرفتم و به حرفشان که زمین را به تو بخشیدیم اعتماد کردم چون در شهر کوچک ما زمین زمانی من شروع به ساخت و ساز کردم متری ۸۰ هزار تومان بود ینی عملا پولی نمیشد به هر نفر ۲ میلیون میرسید ولی آنها گفتند که ما نمیخاهیم. حال بعد از اینکه من نزدیک ۶۰ درصد ساختمان را ساخته ام فقط یکی از برادران مدعی شده است و حرف خود را برگردانده و میگوید من راضی نبودم ساخته ای در صورتی از همان اول مرحله تخریب تا الان در نظاره گر بوده است ولی حالا مدعی شده است و‌ میگوید من شکایت میکنم و خانه ات را قانون تخریب میکند یا اینکه از ساختمان هر چقدذ قیمت خورد باید یک ششم را به من بدهی به جز پول زمینم. درصورتی خواهر و برادران دیگرم هنوز راضی هستن و ادعایی ندارن و سر حرفشان وایسادن. میخاستم بدونم آیا او حقی از ساختمان هم دارد یا اگه پای قانون و شکایت بیفتد فقط پول زمین یا بخشی از زمین به او داده میشود

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادر شما فقط از زمین سهم دارد و بس..
از الباقی ورثه یک دست نوشته بگیر تا پشیمان نشده اند

در زمان فوت پدر انحصار ورثه گرفین یا نه؟ اگر گرفته باشی دارایی پدرتان مشخص شده ولی اگر نگرفته ای ، شما اول از بقیه نوشته بگیر یک قرارداد صلح تنظیم کن که سهم بقیه داشته باشی بعد حصر وراثت بگیر در زمین سهم دارد ......