برای نپرداختن نفقه, باید شکایت کیفری کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۳ #26059451

با سلام خدمت تمامی وکلای عزیز.
۱ ایا زن میتونه بابت این که کرد اونو از خونه بیرون انداخته و هیج سراغی هم نمیگیره میتونه تقاضا و دادخواست تعیین تکلیف کنه ایا از نظر قانون ماهیت داره و زن میتونه چنین دادخواستی بده ۲ برای نپرداختن نفقه زن زن باید شکایت کیفری کنه یا حقوقی ۳ مرد میتونه زن رو بلاتکلیف بذاره خواهش میکنم از تمام وکلای عزیز راهنماییم کنن

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
دادخواست تعیین تکلیف نداریم و خواسته در دادگاه میبایست معین ومشخص باشد.لذا مطالبه مهریه .مطالبه نفقه ازجمله مواردیست که از سوی زن قابل طرح است ومیتوان پیگیری نمود.شما ببینید چه اقدامی میخواهید انجام بدهید.

سلام وعرض ادب درصورتیکه مرد زن را به منزل خود راه ندهد زن می بایست به دادگاه مراجعه کند ودادخواستی راتقدیم کند حالا دادخواست هم باید برای پرداخت نفقه وطرد ازمنزل وهمچنین مهریه او پس ازمحکومیت درصورتیکه پرداخت نکرد شکایت کیفری می کند راه دیگری هم دارد ازجانب اجرا ی اسنادرسمی هم می تواند اقدام کندلازم به ذکراست زن درهرصورت باید به دادگاه اطلاع دهد تافردا بعنوان ناشزه حکم برعلیه او نباشد

زن بایستی از مرد اطاعت نماید و ناشز نافرمانی نکند مگر در مواردی که خارج از اصول قواعد انسانی اخلاقی باشد الهذا اگر مردی همسر خودرا از خانه بیرون کند زن این حق را دارد از دادگاه تقاضای رسیدی ،نفقه،مهریه نماید البته در مواردی که عسرالحرج برای زن تکلیف مشخص شده میتواند تقاضای طلاق اقدام کند رسیدگی به اختلاف زوج زوجه با توجه به صلاحیت دادگاه خانواده می باشد ،در مواردی که در شهری دادگاه خانواده نباشد میتواند هر کدام از زوجه مطابق آیین دادرسی دادگاهای عمومی از دادگاه عمومی شهرستان اقدام نماید مگر در موارد درخواست طلاق که باید به نزدیک ترین شعبه دادگاه خانواده اقدام شود