امکان شکایت از جراح هست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۰۳ #26020642

سلام.خسته نباشید.مدت ۸ ماهه جراحی زیبایی بینی انجام دادم داخل حفره ی بینی برامدگی گوشتی ایجاد شده و در اثر جاب جایی تیغه ی بینی در حین عمل روی تیغه بینی برامدگی استخوانی ایجاد شده و حس بویایی تا حدودی از بین رفته و تنفسم به مشکل برخورده کمیسیون پزشکی رفتم میگن چیز مهمی نیست برآمدگی روی تیغه با چشم دیده نمیشه الان چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دادسرای جرایم پزشکی اقدام کنید

از طریق نظام پزشکی اقدام کنید

امکان شکایت از طریق دادسرای جرایم پزشکی و ارجاع به پزشکی قانونی وجود دارد

سلام.از طریق دادسرای جرایم پزشکی از ایشان شکایت کنید....

سلام وقت بخیر
از طریق داسرای جرائم پزشکی اقدام نمایید.

با درود از طریق دادسرای جرائم پزشکی اقدام کنید

با سلام می توانید از پزشک جراح خود در این خصوص شکایت کنید.