آیا راهی برای جلوگیری از الزام به تمکین در هنگام صدور اجراییه هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۲ #26009936

سلام و خسته نباشید
زوجه هستم.
مرداد ماه ۱۴۰۰ بنا به دلایلی موجه به منزل پدرم آمدم ولی از طریق قانونی پیگیر نشدم.
ولی همسرم درخواست الزام به تمکین زد و حکم غیابی هم صادر شد و من کاملا بی اطلاع بودم.
۲۲ شهریور با وساطت‌های بستگان به منزل همسرم برگشتم.
دی ماه باز هم همسرم مرا از منزل بیرون کرد و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم و صورت جلسه کردن و شکایت ترک انفاق کردم. همان موقع متوجه حکم الزام به تمکین شدم و در خواست واخوهی زدم که رد شد.
پس از آن لایحه تجدید نظر دادم و همسرم درخواست صدور اجراییه زدن.
همسرم خونه رو پس داده و اثاثیه رو گزاشته خونه پدرش. آیا می‌توانم از همسایه ها امضا بگیرم به عنوان شهود که خونه رو پس داده؟ و بعد همسایه‌های خونه پدرش رو هم به شهادت بگیرم برای مدرک؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواستی جهت تهیه منزل مناسب مطرح فرمایید مراتب را جهت اجرای احکام اطلاع بدهید

سلام بله میتوانید این اقدامات رو انجام بدید . ضمن اینکه بدون وجود منزل مناسب اجرای حکم امکان پذیر نیست
حتما به دفتر اجرای احکام شعبه رسیدگی کننده مراتب رو اطلاع بدهید

درود
بله امکان پذیر است

به اجرای احکام مراتب را اطلاع دهید، بدون فراهم بودن مسکن مناسب حکم قابل اجرا نخواهد بود

با درود به اجرای احکام مربوطه اعلام نمایید مهیای تمکین هستید لکن زوج منزل متناسب با شان زوجه می‌بایست تهیه کند اگر موفق نشدید باید دادخواست تهیه منزل متناسب با شان زوجه و همراه با تهیه اثاث البیت را مطرح نمایید

سلام مراتب را با شهادت شهود پیگیری کنید

سلام مراتب را با شهادت شهود از طریق اجرای احکام پس از صدور اجرائیه پیگیری کنید