امکان قبول وجود دارد و مدارک جهت تقسیط چه میخواهد که برای درخواستی آماده کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۲ #26008050

سلام من کاسب هستم به دلیل برخی مشکلات کمبود مالی پیدا کردم و چکم برگشت خورد ، الان اجراییه برایم صادر شده ، من تقاضای اعسار نمیخواهم دهم ایا از دادگاه میتوانم تقاضای تقسیط دهم

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست دادخواست اعسار نمایید .

تقسیط در پی پذیرش اعسار صورت میگیرد، همچنین اگر طبق تعریف ماده ۲ قانون تجارت تاجر محسوب میشوید تنها امکان اعلام ورشکستگی دارید.

با درود
پس از قطعی شدن رای و صدور اجرائیه راه تقسیط از طریق دادگاه دادخواست اعسار به شعبه صادر کننده رای بدوی با معرفی دو شاهد و ارائه لیست معاملات و اموال یک سال اخیر خود می باشد

باسلام
اموال و دارایی خودو دو نفر شهود مرد برای تقسیط به دادگاه معرفی نمایید .

با سلام ، استشهادیه اعسار و صورت برداری اموال را به پیوست دادخواست اعسار تقدیم نمایید.

بادرودوسلام ملزم به طرح دعوی تقسیط و اعسارمی باشید.

ظرف ۳۰روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار به ضمیمه لیست اموال و شهادت ۲نفر ثبت نمایید