آیا پایان مهلت واخواهی و مهلت تجدید نظر حکم غیابی شورای حل اختلاف و زمان اقدام برای درخواست اجرای حکم، برای شخصی که شکایت کرده اطلاع رسانی میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۰۲ #26006385

با عرض سلام و احترام.
آیا پایان مهلت واخواهی و مهلت تجدید نظر حکم غیابی شورای حل اختلاف و زمان اقدام برای درخواست اجرای حکم، برای شخصی که شکایت کرده از طریق سامانه ی ثنا اطلاع رسانی میشود یا خود شخص باید روزها را محاسبه کرده و سپس بعد از پایان این مهلت، برای درخواست اجرای حکم اقدام کند؟
آیا تمامی روزها در مهلت واخواهی و تجدیدنظر، در نظر گرفته میشود یا فقط روزهای کاری را باید محاسبه نمود؟ و سؤال بعد اینکه اگر برای اجرای حکم، هیچگونه ضامنی موجود نباشد، چگونه میتوان حکم را اجرایی نمود؟ امکان اجرای حکم وجود دارد یا ارائه ی ضامن، لازم و واجب است؟
ممنون از راهنمایی و پاسخگویی شما.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعد از صدور حکم و فرجه قانونی برای واخواهی یا تجدید نظر بایستی بعد از اتمام مدت تعیین شده و عدم اعتراض برای حکم صادره و قطعی شدن آن ، از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده رای جهت اجرای حکم اقدام نمایید

سلام
خود فرد با احتساب ایام از زمان ابلاغ رای به طرف دعوا مباید اقدام به درخواست اجراییه نماید
در صورت نبود ضامن یا وثیقه امکان اجرای رای وجود ندارد

با سلام. در صورت عدم واخواهی و تجدیدنظر خواهی خودتان باید از زمان نشرآگهی، مدت را محاسبه کنید. روزهای تعطیل هم محاسبه می شوند.
معرفی ضامن، برای اجرای حکم غیابی ضرورت دارد.

با سلام
محکوم له باید پیگیر قطعی شدم رای باشد و در این زمینه ابلاغ و اخطاری از دادگاه دریافت نمیشود
مدت های تعیین شده قانون تمامی روزها را شامل میشود
اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن میباشد