مطالبه خسارت ضرر و زیان از شاهد دروغگو چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۳۰ #26002483

با سلام
اینجانب حسین____ در سال ۹۳ شخصی با ترفندهای متقلبانه از بنده ذیل یک برگه فاکتور امضا گرفت و پس از آن بالای برگه را خودش با خودکار پر کرده بود و بنده را به عنوان خرید گوشی مبلغ ۵ میلیون مدیون قلمداد کرده و با استناد به همان فاکتور از بنده شکایت مطالبه وجه دو عدد گوشی به مبلغ ۵ میلیون تومن و خسارت تاخیر تادیه روزانه ۴۸ هزارتومان تا یوم الوصول کرد و با معرفی دو شاهد ساختگی بنده را محکوم به پرداخت مبلغ فوق کرده و حتی به مرحله اجرا رسید که بنده از آن شخص شکایت کلاهبرداری کردم ولی شکایت بنده به لحاظ شهادت دروغ دو شاهد آن شخص منع تعقیب خورد و از آن پس تا کنون بنده برای احقاق حقم به مراجع متعدد قضایی مراجعه کردم ‌از جمله شش مرتبه به دادستانی کل کشور مراجعه کردم و توانستم با ارابه شاهد جدید و‌ مدارک جدید از جمله فیلم اقرار شهود آن شخص به شهادت دروغ دستور تعقیب مجدد متهم پرونده را با دستوری که از دادستانی کل کشور به دادستانی شهرمان به استناد ماده ۲۷۸ ق ا د داده شد گرفتم و پس از رسیدگی مجدد پرونده ، کلاهبرداری آن شخص محرز شد و در تاریخ بیستم آبان ۹۸ رای محکومیت آن شخص صادر شد وچون آن شخص به لحاظ تکرار جرم مشابه در یکسال (سال ۹۳ )به شش سال حبس تعزیری محکوم شده حال بنده میخاهم بدانم از لحاظ قانون می‌توانم از شهود آن شخص با توجه به اینکه از سال ۹۳ تاکنون درگیر آن بودم و خسارت‌های زیادی از جمله حق الوکاله های متعدد و هزینه های دادرسی در خصوص همین موضوع را متحمل شدم شکایت خسارت ضرر و زیان با استناد به محکومیت متهم پرونده کنم و در ضمن در رای صادره به کذب بودن اظهارات شهود آن شخص به استناد اقرار شهود اشاره شده است
اگر می‌توانم با ارابه چه مدارک و استناد چه ماده ای از قانون

با تشکر فراوان _______

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : در فرض سوال مذکور : هر شهادتی که در نزد مقامات رسمی به دروغ ادا گردد که منجر به صدور رای قطعی شود و استناد رای قاضی محترم نیز ه شهادت ایشان باشد.مشمول مجازات شهادت کذب میگردند و در صورت محکومیت ایشان و اثبات جرمشان ، قطعا میتوانید شکواییه صادر و همزمان بعنوان مدعی خصوصی و پرداخت هزینه دادرسی ،کلیه خسارات را بانضمام ضرر و زیان تحمیلی را مطلبه کنید : پیشنهاد این حقیر : (با عنوان شهادت کذب با تاثیر در صدور رای قطعی بر علیه (نام خودتان ) ببنویسید
لطایف کلام : با عنوان : اخاذی با سونیت و استفاده از شهادت کذب که منجر به صدور رای قطعی گردیده....
نیز میتوانید در صورت احراز مدارک مستند ،احقاق حق نمایید و یقینا موفق خواهید شد :