چجوری میتونم یارانه ی پسرم رو جدا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۱ #25997762

با سلام،
من ۹ ساله جدا شدم و یه پسر ۱۵ ساله دارم،در هنگام طلاق در عوض بخشیدن مهریه و تمام حقوقم فقط حضانت پسرم رو خواستم،زمانی که قاضی خواست رای بده قبول کرد ولی همون موقع گفت که تا ۹ سالگی حضانت با مادر و بعد از اون هم به صلاحیت مادر بستگی داره ولی داخل طلاق نامه فقط قید شد حضانت فرزند ۷ ساله با مادر است، همسرم سابقم از حرف قاضی سواستفاده کرد و تو این چند سال همش من و بچه رو آزار داد و تهدید کرد که بچه رو میگیره، تو این ۹ سال نفقه نداده و حتی یارانه ی پسرم رو هم اون میگیره، اون ازدواج کرده و هیچ احساس مسئولیت نداره به پسرم و پسرم همه ی این مدت با من بوده، الان چجوری میتونم یارانه ی پسرم رو جدا کنم، و به حساب خودم منتقل کنم، چون اون آدمی نیست که نفقه بده لااقل یارانه ی پسرم رو خودم بگیرم، ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دوست عزیز شما با مراجعه به فرمانداری استان خودتون و در دست داشتن کپی از شنسنامه خود و فرزند و همسرتون و رای حضانت طفل به راحتی میتونید یارانه فرزندتون را از پدرش جدا و به حساب خودتون ملحق کنید موفق باشید

می توانید دادخواست مطالبه نفقه دهید ولی تا به سن قانونی نرسیده باشد نمی توان یارانه را از سرپرست خانواده جدا کنید.

با سلام
تا زمانی که فرزند شما به سن قانونی نرسیده نمیتوانید یارانه را از سرپرست خانوار جدا کنید.
ولی در خصوص نفقه فرزندتان میتوانید به طرفیت پدر دادخواست مطالبه نفقه بدهید.