من دوباره به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۳ #25996972

سلام
بنده ضامن وام ازدواج شدم اقساط پرداخت نکردن و به شورای حل اختلاف مراجعه نمودم ایشان تعهد دادن هرماه پرداخت میکنن ولی زیرتعهد خود زدن الان من دوباره ب شورای حل اختلاف مراجعه کنم چه راهکاری هست

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه دهید.

با درود دادخواست مطالبه وجد مطرح کنید

به میزان اقساطی که مجبور به پرداخت با ارائه رسید پرداخت ، حق مطالبه وجه علیه شخصی که از وی ضمانت کردید دارید .

با سلام،دادخواست مطالبه وجه دهید.

با سلام نیاز به بررسی مدارک و اسناد دارد.

سلام
اقامه دعوای مطالبه وجه نمایید

طبق قانون مدنی ضامن حق رجوع به مضمون عنه(وام گیرنده) را ندارد، مگر بعد از ادای دین.پس نتیجه میگیریم که ضامن بعد از پرداخت کردن دینی که ضمانت آن را به عهده گرفته ، میتواند به مدیون رجوع کرده و حق خویش را باز پس گیرد.