بعد از ۵ سال میتونه طلب ثمن‌ بکنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۷ #25980130

سلام و وقت بخیر. یه ملکی را بخاطر طلبی که از شخص ثالثی داشتم با وکالت بلاعزل بنام خودم زدم. حالا قضیه ملک چطوری هست... صاحب اولی ملک هم مانند بنده با شخص ثالث کار می‌کرد و بهش گفته بود ملک رو بفروش و به سرمایم اضافه کن، شخص ثالث هم یکی رو آورده بود و به صاحب اولی ملک گفته فعلا به این آقا وکالت بلاعزل بده و پولش رو به حساب کتابمون اضافه کن. بعد که بنده فشار آوردم به شخص ثالث که پولم رو میخوام اون هم گفت در قبال تمام مدارک و قرارداد و رسید سکه و چک هایی که دستت دارم یه ملک هست بهت میدم... البته مبلغ چک‌ها و رسیدها و قرارداد بیشتر از ارزش ملک بود ولی چاره نداشتم.... بعد به اون آقا گفت بیاد و ملک رو با طلب من از ایشون تهاتر کنه و ایشون هم با وکالتی که از صاحب اولی ملک داشت این کار رو کرد. در مبایعه نامه که فقط من و فروشنده و بنگاهی امضا زدیم بجای اینکه بنویسیم ثمن‌ بخاطر تهاتر بدهی شخص دیگه ای بوده نوشتیم ۱میلیاردو۵۰ تومن نقدا پرداخت شد. حالا این آقا که به بنده منتقل کرده بعد از ۵ سال میتونه طلب ثمن‌ بکنه چون جایی ننوشتیم بخاطر طلب کسی دیگه بوده و نوشتیم نقدا پرداخت شده...

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان مطالبه هست.

سلام
بله می تونه، اما دلایل شما هم قابل اثبات است.

هر واقعه ای در صورتی معتبر است که با یکی از ادله قابل اثبات باشد ثمن اصولا با این مبلغ به صورت نقد نمیتواند تادیه شود و باید بتوانید با رسید بانکی وصول ان را از بانک اثبات کنید با این حال تهاتر نیز قابل اثبات است

با سلام
در صورت اثبات موضوع امکان مطالبه ثمن وجود دارد

باسلام
به نظرم ایرادی نداره ولی بهتر بود مبایعه نامه ای هم تنظیم میشد

اصولا بله امکان مطالبه ثمن‌ را همیشه خواهد داشت.

مشمول مرور زمان نخواهد شد .