عقد قرار داد اجازه مزنل مسکونی بدون حضور موجر چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۷ #25976391

با سلام ، قصد عقد قرار داد برای اجاره یک منزل رو دارم ، موجر مسافرت هستند و به شخصی هم وکالت ندادن برای امضای قرار داد، از طرفی املاک می گوید که شما قرار داد رو امضا کن ایشون برگشتن امضا می کنند
آیا همچین کاری مشکلی نداره ؟ املاکی هم معتبر هست
مشکلی پیش نمی اید که بعدا قرار داد رو بعد امضا و واریز پول بگیرم ؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد نوعی انتقال منافع ما ل غیر و معامله فضولی است

با سلام و احترام
این مورد نوعی انتقال ما غیر و معامله فضولی است و ممکن است با مشگل مواجه شوید در رابطه با تنفیذ و عدم تنفیذ مالک

سلام شک نکنید که این کار استباه است و حتی جرم است . چون شما نیز می دانید که موجر حضور ندارد لذا انتقال منافع مال غیر محقق است . ضمن این که قرارداد هم بی اعتبار است .