میخواد بره میگن بایستی جریمه اقامت را بدی و بری ولی پولی نداده چه باید بکنم ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #25965057

سلام و خسته نباشید یک نفر از ترکیه اومده ایران و گذرنامه ش را تمدید نکرده و الان میخواد بره میگن بایستی جریمه اقامت را بدی و بری ولی پولی نداده چه باید بکنم ؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم تمدید اقامت غیرقانونی محسوب میگردد و طبق قوانین ایران مجازات خواهد شد

چاره ای جز پرداخت جریمه عدم تمدید گذرنامه ندارد .

سلام ، جریمه عدم تمدید گذرنامه را باید پرداخت کند .

درود بر شما
بله وفق قانون چنانچه فردی، نسبت به تمدید گذرنامه اقدام نکرده باشد، با جریمه نقدی و خطر غیرقانونی تلقی شدن اقامتش در ایران، مواجه خواهد شد.

با درود. طبق قانون اتباع بیگانه و آیین نامه مربوطه با ایشان برخورد خواهد شد