آیا در صورت اعتراض به رای شورای حل اختلاف در دادگاه جلسه دادرسی گذاشته می‌شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۸۳ #25963825

یک پرونده مالی با خواسته ۳ میلیون تومان در شورای اختلاف داشتم و حکم بر بیحقی من صادر شد، به رای صادره اعتراض کردم، قرار است پرونده به دادگاه حقوقی ارسال شود.
آیا معمولا در صورت ارسال پرونده به دادگاه جلسه دادرسی مجدد می گذارند؟
یعنی رسیدگی ماهوی انجام می شود؟
یا فقط به صورت شکلی و بر اساس لایحه اعتراضیه، رسیدگی انجام می‌شود؟
سوال دیگر این که آیا رای صادره در دادگاه قطعی خواهد بود؟
یا این که در محاکم تجدید نظر قابل اعتراض می باشد؟
خواسته ۳ میلیون تومان می باشد.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا جلسه نمیگذارند و دفاعیات مندرج در لایحه اعتراضی مطالعه میشود

دادگاه جلسه دادرسی مجدد می گذارند.
رسیدگی ماهوی وشکلی انجام می شود
هرچند در صورت ایراد شکلی رد می شود و وارد ماهیت نمی شود
در محاکم تجدید نظر قابل اعتراض می باشد.

باسلام
چنانچه تحقیقات شورا مفید علم برای قاضی دادگاه نباشد یا ابهامی در پرونده باشد که بنای رای بر رفع آن ابهام است تشکیل جلسه داده می شود اما غالبا رسیدگی بدون دعوت از طرفین خواهد بود.

جلسه مجدد تشکیل نخواهد شد و رای صادره در دادگاه قطعی است

سلام در مرحه تجدید نظر رسیدگی به صورت غیابی است مگر این که دادگاه تشخیص به تشکیل جلسه بدهد و در هر حال رای تجدید نظر اگر قرار عدم صلاحیت نباشد قطعی است .

بسنه تعالی : عموما با تشخیص قاضی مواجه هستید و البته اکثر پرونده های مطروحه در شورا با جلسات حضوری دردادگاهها صورت میگیرد . و رای صادره از دادگاه با توجه به اینکه از نظر تشریفاتی بعنوان تجدید نظر است قطعی صادر می شود. و ماهیتا بررسی میگردد .

سلام
بستگی به نظر دادگاه دارد اما معمولا جلسه ای برگزار نمی شود