آیا برایم سوءسابقه ثبت شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۱ #25957815

سلام وقت بخیر
بنده سال ۸۷ توسط پلیس دستگیر شدم خودم را اتباع معرفی کردم یک شب اطلاعات و یک شب هفته آگاهی بودم (انگشت نگاری شدم)
بعد یک هفته به زندان منتقل شدم( دوباره انگشت نگاری شدم ) بعد یک ماه نوبت دادگاه بنده شده و بعد یک هفته آزاد شدم ( البته قاضی هیچی از من نپرسید دلیلش را هم نمی دونم ) چند روز بعد از دادگاه برام منع تعقیب اومد ( معنی اش را هم نمیدونم )
الان من برم برای استعلام سوءسابقه برام مشکلی پیش میاد یا نه؟
چون خودم را اتباع معرفی کردم و آیا سوء سابقه برام ثبت شده یا نه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در فرض مطروحه سوء سابقه کیفری برای شما ثبت نخواهد شد

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی . در صورت صدور قرار منع تعقیب سو پیشینه برای شما تصور نیست ولو با توجه به بازذاشتی و انگشت نگاری که شدید . جای هیچ نگرانی نیست . فقط در صورت محکومیت قطعی به حبس و زندانی شدن سو پیشینه محسوب میشود ولو یک روز باشد . اما شما مبری از پیشینه کیفری هستید.

سلام، خوب شما در سامانه سابقه دار هستی چون انگشت نگاری شدی و زندان رفتی ولی چون گناهکار شناخته نشدی مجازات نمیشوی ولی اگر اتباع نیستید و بعد مشخص شود که دروغ گفتی حتما برایتان جرم محسوب خواهد شد عملی خلاف شان و قانون صورت بگیرد بیانگر تولد یک جرم است

خیر در این مورد برای شما سوء سابقه ای ثبت نشده است