جواب اعتراضش به حکم اولیه رو چجور بدم برم شعبه تجدید نظر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۱ #25955511

سلام، طرف من تو دادگاه بدوی محکوم شد به پرداخت ۲۰۰م...بعد ابلاغ حکم اعتراض زد و همزمان هم اعسار از هزینه تجدید نظر... قاضی بدوی اعسار هزینه تجدیدنظر رو رد کرد بازم طرف من ایندفه به حکم اعسارم اعتراض زد که واسم تبادل لوایح اومد جواب دادم رفت تجدید و زدن رای بدوی اعسار درسته و باید هزینه تجدید نظر پرداخت شه و برگشت بعد دفتر اومده هزینه دادرسی رو گرفته از طرف دوباره پرونده رو واسه اعتراض به حکم محکومیت ۲۰۰ م فرستاده تجدیدنظر بدون اینکه واسه من تبادل لوایح بفرسته که من جواب بدم بعد دفتردار میگه باید هر ۲ تا اعتراض رو همون اول باهم جواب میدادی گفتم شما واسه اعتراض اعسار تبادل لوایح فرستادین نه محکومیت بدوی... خلاصه الان من جواب اعتراضش به حکم اولیه رو چجور بدم برم شعبه تجدید نظر دستی بدم الان قبول میکنن ازم یا شکایت دفتردار رو بکنم چون تو ثنا هم تبادل لوایح دومی نیست. با سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی جواب اعتراض خود را ثبت نمایید

با سلام
پس از ثبت پرونده در شعبه تجدیدنظر دفاعیات خود را به موجب لایحه برای شعبه مذکور ارسال نمائید.

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه خود را ثبت نمایید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضای تبادل لایحه رو مطر- نمایید

مثلا ما طریق دفاتر مراجع قضایی لایحه خود را ارسال نمایید

پاسخ خود به لایحه اعتراضی را از طریق دفاتر خدمات قضائی برای شعبه تجدیدنظر ارسال کنید .

لایحه خود را با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال کنید