بعداز ۱۱ سال زندگی و ۲ فرزند گواهی پزشک قانونی ثابت کرده همسرم باکره است دادخواست تمکین بنده با این گواهی رد می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۸ #25923948

با سلام و خسته نباشید پیرو سوالی که در تاریخ ۲/۳۰/۹۸ پرسیدم در جلسه الزام به تمکین وکیل همسرم از دکتر متخصص زنان گواهی اورده که پرده بکارت نامبرده حلقوی ارتجاعی ( قابل ارتجاع و بدون خونریزی ) است و کناره های پرده بکارت هیچ گونه ساییدگی و خراش ناشی از دخول آلت تناسلی ندارد و چین های واژن مشهود میباشد که مشخص است نامبرده تماس جنسی به طور کامل ( دخول کامل ) تا به حال نداشته حال ۱- با توجه به ۱۱ سال زندگی مشترک و ۲ فرزند سالم ایا دادخواست من رد میشود ؟۲- آیا مهریه این زن که خودش ادعا دارد باکره است نصف میشود ؟
۳- ایا میتواند یک طرفه به خاطر عسر و حرج در مسایل زناشویی و باکره بودن طلاق غیر مدخوله بدون اجازه من بگیرد ؟ ( البته وکیل ایشان برایش درخواست عسر و حرج و معرفی من به پزشکی قانونی را داده اند)

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود با توجه به اینکه موضوع نیاز به تخصص مامایی دارد اما چنانچه زایمان طبیعی داشته بودند این گواهی خلاف واقعیت است ولیکن اگر به صورت سه زریان بوده ممکن است درست باشد در هر صورت تقاضا معرفی به پزشکی قانونی را بخواهید

سلام این گواهی خلاف است . این چنین زنی باکره نیست . حتی در بکارت های این چنینی ، یک بار دخول برای از بین بردن بکارت کافی است و حتی در صورت ترمیم باز هم پزشکی قانونی موضوع عدم باکره گی را اعلام می کند .

با درود فراوان
چنین چیزی را دادگاه قبول نمیکند . و ایشان با توجه به زایمانی که داشتند باکره نیستند و این گواهی اثبات کننده باکرگی نیست .
اگر اصرار بر باکرگی دارند بگذارید باکره اعلام شوند و شما نصف مهریه را پرداخت نمایید .