استعلام حساب بانکی از طریق شورای حل اختلاف چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۶ #25920044

می خواستم ببینم برای شکایت های کیفری و رقم بالای ۱۰۰ میلیون شورای حل اختلاف استعلام حساب متهم را می گیره به درخواست شاکی یا اینکار ترسط دادگاه یا بازپرس در دادسرا انجام میشه

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. شورا صرفا در باب مصالحه فی مابین ورود میکنه تحقیقات به عهده دادسراست

خیر ،این موضوع کیفری و استعلامات مقتضی در صلاحیت دادسرا می باشد و درشورای حل اختلاف رسیدگی نمی‌شود.

از بازپرس درخواست صدور تامین خواسته ی کیفری کنید.با صدور قرار تامین خواسته و ارسال آن به اجرای احکام کیفری می توان اموال متهم را استعلام و توقیف کرد

شورای حل اختلاف جهت سازش ارجاع شده و اگر استعلام مقدمه سازش باشد امکان پذیر است اما صلاحیت رسیدگی و صدور حکم ندارد

خدمت شما عرض کنم که شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است و دعاوی کیفری می بایست در دادگاه محل وقوع جرم رسیدگی شود

سلام
بستگی به موضوع پرونده دارد. ممکن است پرونده در دادسرا باشد که دادسرا استعلام و انجام و ممکن است پرونده مستقیم در دادگاه مطرح گردد و استعلام مستقیم توسط دادگاه انجام میگیرد.

سلام و وقت بخیر.
پرونده کیفری در دادسرا و دادگاه رسیدگی میشه نه شورای حل اختلاف.ممکن هست اول پرونده صرفا برای ایجاد صلح و سازش ارجاع بشه شورا ولی حق تصمیم گیری و اتخاذ رای ندارند ابدا و به همین دلیل اختیار استعلام گرفتن هم ندارند.مقام قضایی دادسرا و دادگاه در صورت تشخیص خودشون و بسته به موضوع ممکن هست استعلام بگیرند نه به صرف درخواست شاکی.
موفق باشید