امکان ممنوع الخروج ایشان یا راه کاری دیگر هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۳ #25896095

سلام
ضامن وام کارمندی پیمانی هستم که قصد مهاجرت به خارج از کشور دارد و از اقساط ایشان بیش از ۱۰۰ میلیون تومان باقیمانده است و احتمال میدهم که اقساط را پرداخت نکند .
این موضوع نگرانم کرده . چه راهکاری پیشنهاد میدهید؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است ضمانت محکمی از ایشان اخذ نمایید.

سلام با احتمال نمیشود کسی را ممنوع الخروج نمود .در صورت محکومیت به پرداخت دین میتوان در مرحله اجرا ممنوع الخروج و یا جلب شود

با سلام
شما تنها زمانی قادر به طرح دعوی و مطالبه وجه از مضمون عنه هستید که، سررسید دین ایشان فرار رسیده و ایشان از تادیه دین امتناع کرده باشند، که در این موقع شما با پرداخت اقساط حال، میتوانید علیه مضمون عنه دادخواست مطالبه وجه نمایید

سلام، تا زمانیکه شما دین ایشان را پرداخت نکنید حق اقامه دعوا ندارید. اما اگر بانک با شما همکاری بکند میتواند تحت شرایطی ایشان را ممنوع الخروج نماید.

تا زمانیکه اقساط را خودتان پرداخت نکنید امکان مطالبه طلب به طرفیت ایشان نیست مگراینکه از دریافت کننده بخواهید ضمانتی بابت پرداخت به شما بدهد که البته چک و سفته باتوجه به اینکه فرمودید قصد مهاجرت دارد به نظر فایده ای نداشته باشد ضمانت محکم تری اخذ نمایید

با سلام
متاسفانه راهکارقابل پیشگیری وجود ندارد تا زمانی که اقساط پرداخت می شود اما شما می توانید از ایشون ضمانت پرداخت اقساط بگیرید

با سلام امکان ممنوع الخروجی وجود ندارد لیکن اگر اقساط را پرداخت ننمایند شما به عنوان ضامن پرداخت کنید بعد از اتمام اقساط میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح کنید