چگونه بدون رفتن به دادسرا از اتهام انتسابی مطلع شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۱ #25883102

سلام،
امروز نامه رسان یه کاغذی رو برای من آورد تحت عنوان ابلاغیه غیر الکترونیک که داخل متنش نوع علت حضور رو زده:
دفاع از اتهام انتسابی،من واقعا تو شوک هستم چون نه ریگی به کفشمه نه دعوا و کلاه برداری نه سابقه و هیچ چیز دیگه که به ذهنم برسه،
میخواستم بدونم:
۱_چطوری بدون اینکه برم دادسرا از اتهامم خبر دار بشم یعنی از دفاتر الکترونیکی قضایی قابل پیگیری هست؟
۲_امکان داره هموم روزی که مراجعه میکنم دادسرا منو زندانی کنن؟
۳_در قسمت تنظیم کننده ابلاغ نامه اسم یک وکیل در منطقه الهیه هست یعنی شاکی خصوصی دارم؟

پیشاپیش ممنون از اینکه زحمت میکشید وقت میذارید.

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱_چطوری بدون اینکه برم دادسرا از اتهامم خبر دار بشم یعنی از دفاتر الکترونیکی قضایی قابل پیگیری هست؟
سلام فقط با مراجعه به شعبه دادسرا می توانید از مفاد شکایت و دلایل آن مطلع شوید
۲_امکان داره هموم روزی که مراجعه میکنم دادسرا منو زندانی کنن؟
بله در شرایطی امکان دارد
۳_در قسمت تنظیم کننده ابلاغ نامه اسم یک وکیل در منطقه الهیه هست یعنی شاکی خصوصی دارم؟
بله به احتمال زیاد

به جای طرح این سوالات و دغدغه بی جهت ، شنبه به شعبه مربوطه مراجعه و اطلاعات لازم را کسب کنید
وقتی شما اطلاعی ندارید قطعا هم نمیشود به شما مشاوره داد

سلام فقط با مراجعه به شعبه دادسرا می توانید از مفاد شکایت و دلایل آن مطلع شوید . در دادسرا اگر به شما تفهیم اتهام شود برایتان قرار تامین صادر می شود و اگر نتوانید قرار را تامین نمایید بازداشت می شوید . ضمنا می توانید وکیل دادگستری انتخاب کنید .

با سلام با توجه به نقص اخطاریه فقط با مراجعه مستقیم به شعبه دادسرا کسب اطلاع ممکن میگردد . در صورتی که نگران آنچه که گفتید می باشید بهتر است با وکالت دادن به وکیل دادگستری قبل از مراجعه حضوری شما از موضوع شکایت و شاکی و ادله انتسابی کسب اطلاع کنید.