خواهر همسرم بعد از فوت همسرم درخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف در ملک خودش را کرده آیا می تواند همچین حقی را درخواست کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #25850685

سلام من و همسرم پس از ازدواج و از تیر ماه سال ۹۷ در خانه ای که پدر ایشان در اختیار ما گذاشته بود سکونت داشتیم و پدر ایشان گفتند که تا زمانی که من زنده هستم میتوانید در این خانه زندگی کنید. اما پس از مدتی متوجه شدیم که خانه به اسم خواهر همسرم می باشد. متاسفانه همسرم در دی ماه سال ۹۷ به فوت شدند و من پس از چهلم همسرم یعنی اوایل اسفند ماه خانه را تخلیه کردم و به ایشان اطلاع دادم. اما بدلیل اینکه خانواده ایشان پولی که همسرم نزد ایشان داشت را به من برنگرداندند کلید را تحویل ندادم. اکنون در خرداد ماه سال ۹۸ خواهر ایشان از طریق حقوقی اقدام به تنظیم دادخواست دریافت اجرت المثل مال نموده اند . آیا با توجه به شرایط موجود رای به دریافت اجرت المثل برای ایشان صادر خواهد شد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای به نفع ایشان صادر میشود ولی جای دفاع دارد . وکیل خوب می تواند راهگشا باشد

سلام بله . مگر این که بتوانید اثبات کنید پدر همسرتان از طرف خواهر همسرتان ماذون بوده تا ملک را در اختیار شما قرار دهد .

با سلام با توجه به مالکیت ایشان چنین حکمی محتملا به نفع ایشان صادر خواهد شد.