آیا امکان برگشت مهریه وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۲ #25844442

سلام
مهریه همسر من ۵۰ سکه است مهریه اش را اجرا گذاشته من درخواست اعسار دادم دادگاه ۱۰ سکه پیش قسط و هر شش ماه یه سکه تعیین کرده حکم در مرحله اجرا ست حال همسرم گفته پیش قسط را پرداخت کن من مابقی را میبخشم
آیا همچین امکانی وجود دارد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی بفرمایید ابراء نمایند تا قابل رجوع نباشد

بله در دفترخانه انجام دهید
ابراء ۴۰ سکه در ازای پرداخت ۱۰ سکه

بله . توافق در خصوص میزان و نحوه دریافت مهریه حق همسر شما بوده و هر تصمیمی در این خصوص معتبر است . سعی کنید که این توافق در دفتر اسناد رسمی و طی سند رسمی انجام شود تا بعدها ادعایی در آن مورد مطرح نشود .

با سلام بله چون مهریه متعلق به زوجه میباشد با بخشیدن یا بذل ان ذمه شما بری میشود اما دقت نمایید که بخشش مهریه باید در دفاتر اسناد رسمی یا نزد قاضی در جلسه دادگاه صورت جلسه گردد